Настани

X-FACTOR ФИНАЛЕ

  • Дата:23 - Мар - 2014
  • Локација:Белград, Србија
  • Име:X-FACTOR ФИНАЛЕ
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа со гордост ви го најавуваме финалето на најголемото музичко планетарно шоу X-FACTOR кое ќе се одржи на 23 Март во Белградска Арена. Сакајќи да го избегнеме клишето “БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД ОВОЈ СПЕКТАКЛ” ви се обраќаме со искрена желба да бидете сведоци на историската победа нашиот феномен Даниел Кајмакоски.

Информации и резервации: 078336331 и contact@koncerti.mk

Влезниците ќе можете да ги најдете по следните цени во сите продажни места на Купи Карти За Се и во  Југотон

ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ  ВЛЕЗНИЦА
ФАН ПИТ 3.100 ден.  1.300 ден.
ПАРТЕР 2.800 ден.  1.100 ден.
ТРИБИНА 200 (најубавите места) 3.100 ден.  1.300 ден.

 

Програма:

Состанок на групата на 23.03.2014 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Белград во 07:00ч.  Пристигување во Белград околу 14ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.