Настани

UEFA Champions League

  • Дата:01 - Окт - 2014
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име: UEFA Champions League
  •  Купи карта

Лудогорец, дебитантот во групната фаза на UEFA Champions League за следната сезона, за соперници ги има носителите на трофеи од Лигата на шампионите, едни од најславните тимови во денешницата Real Madrid, Liverpool и Basel. Секој тим ќе изигра по 6 натпревари во групната фаза.
Лудогорец веќе ги објави закажаните датуми на дуелите со најтрофејните тимови во групата. Дуелите ќе се изграат на националниот стадион Васил Левски, во Софија.

uefa

 

Лудогорец – Реал Мадрид
1 Октомври, 20:45 часот

Лудогорец – Басел
22 Октомври, 21:45 часот

Лудогорец – Ливерпул
26 Ноември, 20:45 часот

За љубителите на фудбалот, Купи Карти За Се, овозможи пакет влезници за сите три натпревари.
Сектор В – 7150 денари
Сектор Б и Г – 5650 денари

Превозот изнесува 1550 денари.

НАПОМЕНА!!!
Превозот за секој натпревар се наплаќа посебно (т.е. за посета на 3те натпревари потребни се 3 превоз влезници).

Цените на пакет аранжманите (3 влезници + 3 превози) се следниве
Сектор В пакет – 11 800 денари
Сектор Б и Г пакет – 10 300 денари

Влезници само за Лудогорец – Ливерпул
Сектор В со превоз – 5 100 денари
Сектор Б и Г со превоз – 4 250 денари

Сектор В само влезници – 3 600 денари
Сектор Б и Г само влезници – 2 800 денари

Влезници само за Лудогорец – Реал Мадрид

Сектор В со превоз – 5 450 денари
Сектор Б и Г со превоз – 4 650 денари

 

Влезниците како и секогаш ќе можете да ги купите во Југотон Рекорс, 1/2 Југотон и сите продажни места на Купи Кари За Се!

stadion vasil levski