Настани

THERION

  • Дата:10 - Мар - 2018
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:THERION
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК 

со задоволство ви гo преставуваат

10 март (сабота) 2018 г., 20:00 ч.

«Софија, Бугарија»

 

Влезниците за овој концерт на THERION во Софија ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:

Партер – 3.100 ден.

 

Аранжман со сопствен превоз:

Партер – 2.050 ден.