Настани

THE ROLLING STONES

  • Дата:16 - Сеп - 2017
  • Локација:Спилберг, Австрија
  • Име:THE ROLLING STONES
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги преставува

16 септември (сабота) 2017 г., 20:00 ч.

«Спилберг, Австрија»

Rolling Stones ја најавија својата европска турнеја за 2017 година! Најблиску до нас ќе можеме да ги видиме на 16 септември во Спилберг, Австрија

Влезниците ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер – 14.850 ден.

Партер – 7.500 ден.

Информации и резервации на: 078-336-331

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Спилберг-Скопје)

Влезница за концертот (партер)

Ноќевање во Терме Чатеж – Словенија

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

 

*ПРОГРАМАТА НА ПАТУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕНА НАСКОРО