Настани

SYSTEM OF A DOWN

  • Дата:16 - Јун - 2017
  • Локација:Никелсдорф, Австрија
  • Име:SYSTEM OF A DOWN
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги преставува

даун

16 јуни (среда) 2017 г., 20:00 ч.

«Никелсдорф, Австрија»

Нова Рок Фестивал

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Купи Карти За Се, Југотон како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер – 14.000 ден.

Аранжманот опфаќа:

  • Автобуски превоз (Скопје-Никелсдорф-Скопје)
  • Влезница за концертот
  • Ноќевање

Аранжманот не опфаќа:

  • Патничко осигурување
  • Индивидуални трошоци

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 15.06.2017 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Никелсдорф во 21:00ч.  Пристигување во Никелсдорф на 16.06.2017 околу 11ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 19.30ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот, ноќевање. 17.06.2017 слободно време за индивидуални активности и во попладневните часови тргнување кон Скопје.