Настани

STING

  • Дата:26 - Јул - 2017
  • Локација:Пула, Хрватска
  • Име:STING
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви го преставува

26 јули (среда) 2017 г., 20:00 ч.

«Пула, Хрватска»

По неодамнешното објавување на неговиот поп-рок албум 57th & 9th и распродадените концерти во Северна Америка и Европа, Cherrytree Management, Live Nation и хрватската компанија MPG имаат задоволство да го најават хрватскиот концерт на Стинг во уникатната Арена Пула на 26 јули 2017 година. Тоа ќе биде единствениот концерт на оваа англиска ѕвезда во регионот, а во Пула се враќа после точно 20 години.

 

На турнејата 57th & 9th Стинг ќе биде придружуван од неговиот трочлен бенд вклучувајќи го и неговиот долгогодишен гитарист Dominic Miller, тапанарот Josh Freese и гитаристот Rufus Miller.

 

Влезниците за овој ексклузивен концерт на Стинг во Пула ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз и ноќевање:

 

  • Партер 1 – 14.850 ден.
  • Партер 2 – 14.200 ден.
  • Трибина – 13.300 ден.