Настани

STING

 • Дата:19 - Јун - 2018
 • Локација:Пловдив, Бугарија
 • Име:STING - ПЛОВДИВ
 •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК, SOFIA MUSIC ENTERPRISES и LIVE NATION

со задоволство ви гo преставуваат

со два ексклузивни концерти!

19 и 20 јуни (вторник и сряда) 2018 г.,20:00ч. “Антички театар Пловдив“

После грандиозниот успех на концертите на СТИНГ во Скопје и Софија, како дел од неговата европска турнеја по повод последниот негов албум 57th & 9th, тој повторно се враќа во Бугарија и тоа со два ексклузивни концерти во Пловдив.

Влезниците за овој концерт на СТИНГ во Пловдив ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:  

 • PL1 – 8.450 ден.
 • PL2 – 7.500 ден. 
 • PL3 – 6.500 ден.
 • PL4 – 5.900 ден. 

Аранжман со сопствен превоз:  

 • PL1 – 6.650 ден.
 • PL2 – 5.700 ден. 
 • PL3 – 4.750 ден.
 • PL4 – 4.100 ден. 

Поради лимитираниот капацитет на Античкиот Театар билетите се во многу мал број!