Настани

STEVEN WILSON

  • Дата:30 - Апр - 2016
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:STEVEN WILSON
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

SOFIA MUSIC ENTERPRISES и KONCERTI.MK 

со задоволство да ви го преставуваат

30 април 2016 г. Софија, Бугарија
Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во сите продажи места на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:
 
Аранжман со сопствен превоз:
 
PL1 (VIP)  – 2.700 ден.
PL2 – 2.100 ден.
PL3 – 1.750 ден.
 
Аранжман со организиран превоз:
 
PL1 (VIP)  – 4.100 ден.
PL2 – 3.450 ден.
PL3 – 3.150 ден.
 

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 30.04.2016 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Софија во 07:00ч. Пристигување во Софија на 30.04.2016 околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.