Настани

SOFIA ROCK 2013

  • Дата:26 - Јул - 2013
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:SOFIA ROCK - Васил Левски
  •  Купи карта

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН, ПОЛА ЈУГОТОН И ПРОДАЖНАТА МРЕЖА НА КУПИ КАРТИ ЗА СЕ А  ОДСЕГА И ВО КУПИ КАРТИ ВО SKOPJE CITY MALL.

ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ ВЛЕЗНИЦА
СТОЕЊЕ 4.450 ден. 3.150 ден.
ФАН ПИТ 5.050 ден. 3.750 ден.
СЕДЕЊЕ 1 4.750 ден. 3.450 ден.
СЕДЕЊЕ 2 4.150 ден. 2.850 ден.

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.