Настани

SLAYER

  • Дата:25 - Јун - 2013
  • Локација:Белград , Србија
  • Име:SLAYER
  •  КУПИ КАРТА

Еден од најзначајните и најдолговечните траш метал бендови на денешницата SLAYER конечно ќе одржат концерт на 25 Јуни во Комбак арената во Белград. Иако без двајца долгогодишни членови на бендот гитаристот Jeff Hanneman кој ненадејно почина, а го замени Gary Holt и Dave Lombardo кој изненадно го напушти бендот и заменет со Paul Bostaph со сигурност ќе го донесат вистинскиот хеви метал звук после долгото очекување на хеви метал фановите во регионот.

 

 

ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ ВЛЕЗНИЦА
СТОЕЊЕ 3.600 ден. 1.650 ден.

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН ГТЦ

 

 

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.