Настани

SLAYER & ANTHRAX

  • Дата:31 - Мај - 2016
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:SLAYER & ANTHRAX
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK и SOFIA MUSIC ENTERPRISES

со задоволство ви ги преставуваат

1

СО УНИКАТНО ШОУ ВО СОФИЈА!

31 мај (вторник) 2016 г., 20:00 ч.

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:

Партер – 3.750 ден.

Трибина – 3.750 ден.