Настани

SLASH

  • Дата:29 - Јун - 2015
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:SLASH
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

има чест да ви го престави

КРАЛОТ НА ГИТАРАТА

29 Јуни 2015г, понеделник

Софија, сала “Христо Ботев”, 20:00ч

 

Влезниците и аранжманите за овој рок спектакл ќе можете да ги купите во Југотон Рекордс ГТЦ, продажната мрежа на МкТикетс и онлјан на mktickets.mk по следниве цени:
  • ВЛЕЗНИЦА СТОЕЊЕ – 2.350 ден.
  • АРАНЖМАН СТОЕЊЕ (влезница и превоз) – 3.850 ден.