Настани

SCOTT BRADLEE`S POSTMODERN JUKEBOX

  • Дата:28 - Мар - 2017
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:SCOTT BRADLEE`S POSTMODERN JUKEBOX
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги претставува

28 март (вторник) 2017 г.,20:00 ч.

  «Софија, Бугарија»

 

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите вопродажная мрежа на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Партер 1 – 3.000ден.

Партер 2 – 2.000ден.

Автобуски превоз– 1.600 ден.