Настани

SCORPIONS

  • Дата:17 - Јул - 2016
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:SCORPIONS
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство ви ги преставува


50thANNIVERSARY

17 јули (недела) 2016 г., 20:00 ч.

«Арена Армеец Софија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз: scorpions.sema

PL1 – 5.650 ден.
PL2 – 5.050 ден.
PL3 – 4.750 ден. 
PL4 – 4.400 ден. 
PL5 – 4.100 ден.
PL6 – 3.750 ден.
PL7 – 3.450 ден.

Аранжман со сопствен превоз:

PL1– 4.200 ден.
PL2 – 3.600 ден.
PL3 – 3.250ден.
PL4 – 2.950 ден.
PL5 – 2.650 ден.
PL6 – 2.300 ден.
PL7 – 2.000 ден.