Настани

SCORPIONS

  • Дата:07 - Дек - 2017
  • Локација:Белград, Србија
  • Име:SCORPIONS
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги преставува

07 декември (четврток) 2017 г., 20:00 ч.

«Белград, Србија»

Влезниците за овој ексклузивен концерт на SCORPIONS во Белград ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:

  • Партер – 4.000 ден.
  • Фан Пит – 4.600 ден.

 

Програма на патување:

Поаѓање од Скопје (Дрводекор) во четврток 07.12.2017 во 07 часот.Пристигнување во Белград околу 14 ч и паркирање во близина на местото на настанот (Сала „Комбанк Арена“ )Собирање на групата по завршувањето на концертот и тргнување накај Скопје.