Настани

ROXETTE

  • Дата:17 - Јун - 2015
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:ROXETTE
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

SOFIA MUSIC ENTERPRISES и KONCERTI.MK

 имаат исклучително задоволство да ви ги престават

tt

pp

17  јуни (среда) 2015 г., 20:00 ч.

 «Арена Армеец Софија»

Роксет ќе прослават 30 години на музичката сцена со новata светска турнеја!

Турнејата започна во октомври 2014 година и ќе трае во текот на 2015, една од концертите ќе биде во Софија!

На концертот во прекрасната Арена Армеец ќе уживаме во нивните хитови како “Listen To Your Heart”, “The Look”, “How Do You Do”, “Sleeping In My Car” и многу други.

Влезниците и аранжманите за овој концерт ќе можете да ги најдете во продажната мрежа на МкТикетс, Југотон Ркордс и онлајн на mktickets.mk по следниве цени:

ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ ВЛЕЗНИЦА
PL1 5.650 ден. 4.100 ден.
PL2 5.300 ден. 3.750 ден.
PL3 5.050 ден. 3.500 ден.
PL4 4.700 ден. 3.150 ден.
PL5 4.350 ден. 2.800 ден.
PL6 3.750 ден. 2.200 ден.
PL7 3.450 ден. 1.900 ден.
САМО ПРЕВОЗ 1.550 ден.