Настани

Roger Waters

  • Дата:30 - Авг - 2013
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:Roger Waters
  •  КУПИ КАРТА

Roger Waters е лидер и основач на легендарните Pink Floyd.
Во 1979-та година го создава еден од најдобрите албуми на сите времиња The Wall.
Автобиографската рок опера е базирана на личните искуства на Waters и има достигнато мултиплатинест тираж во светот.
Ова спектакулрано шоу со многу аудио и визуелни ефекти, вклучувајќи го падот на Берлинскиот ѕид, летечки авиони и оживувањето на наставникот-марионета, доаѓа на балканот во Софија, на 30 август 2013 година.
Билетите за претстојниот концерт можете да ги купите во Југотон Рекордс, Пола Југотон, ГТЦ 1кат или онлајн преку koncerti.mk, по следниве цени:

PL1: 6000 ден
PL2: 5400 ден
PL3: 4750 ден
PL4: 4100 ден
PL5: 3500 ден
PL6: 3150 ден
PL7:                                                                    2400 ден

Организираниот превоз изнесува 1.500 денари.

Lady Gaga - Sofia - Vasil Levski Stadium - 03-15-12-Deliv

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.