Настани

ROGER WATERS – US+THEM

 • Дата:04 - Мај - 2018
 • Локација:Софија, Бугарија
 • Име:ROGER WATERS - US+THEM
 •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК и SOFIA MUSIC ENTERPRISES

со задоволство ви гo преставуваат

Picture1

04 мај (петок) 2018 г., 20:00 ч.

«Софија, Бугарија»

Влезниците за овој ексклузивен концерт на Roger Waters во Софија ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:     

 • PL1 – 7.550 ден. – распродадено
 • PL2 – 6.900 ден.
 • PL3 – 6.300 ден.
 • PL4 – 5.650 ден. (фан пит)
 • PL5 – 5.650 ден.
 • PL6 – 5.000 ден. – распродадено
 • PL7 – 4.700 ден. (партер)
 • PL8 – 4.400 ден.
 • PL9 – 4.100 ден. – распродадено

Аранжман со сопствен превоз: 

 • PL1 – 6.300 ден. – распродадено
 • PL2 – 5.650 ден.
 • PL3 – 5.050 ден.
 • PL4 – 4.400 ден. (фан пит)
 • PL5 – 4.400 ден.
 • PL6 – 3.750 ден. – распродадено
 • PL7 – 3.450 ден. (партер)
 • PL8 – 3.150 ден.
 • PL9 – 2.850 ден. – распродадено

 

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 04.05.2018 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Софија во 07:00ч.  Пристигување во Софија на 04.05.2018  околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.