Настани

Roger Waters Belgrad

  • Дата:01 - Сеп - 2013
  • Локација:Белград , Србија
  • Име:Roger Waters Belgrad
  •  КУПИ КАРТА

Roger Waters е лидер и основач на легендарните Pink Floyd.
Во 1979-та година го создава еден од најдобрите албуми на сите времиња The Wall.
Автобиографската рок опера е базирана на личните искуства на Waters и има достигнато мултиплатинест тираж во светот.
Ова спектакулрано шоу со многу аудио и визуелни ефекти, вклучувајќи го падот на Берлинскиот ѕид, летечки авиони и оживувањето на наставникот-марионета, доаѓа на балканот во Софија, на 30 август 2013 година.
Билетите и превозот за претстојниот концерт можете да ги купите во Југотон Рекордс ГТЦ 1кат. ЦЕНИТЕ ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ НАСКОРО!