Настани

ROD STEWART – ЗАГРЕБ

 • Дата:02 - Фев - 2018
 • Локација:Загреб, Хрватска
 • Име:ROD STEWART - ЗАГРЕБ
 •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК 

со задоволство ви гo преставува

 

02 февруари (петок) 2018 г., 20:00 ч.

«Загреб, Хрватска»

Влезниците за овој ексклузивен концерт на Rod Stewart во Загреб ќе можете да ги купите во Југотон, продажната мрежа на Тикет Плус како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

 

Аранжман со организиран превоз:  

 • Премиум партер – 14.200 ден.
 • Голд партер – 11.550 ден.
 • Партер 1 – 10.100 ден.
 • Партер 2 – 8.500 ден.
 • Трибина доле 1 – 9.250 ден.
 • Трибина доле 2 – 8.700 ден.
 • Трибина доле 3 – 8.100 ден.
 • Трибина горе 1 – 7.300 ден.
 • Трибина горе 2 – 6.700 ден. 
 • Трибина горе 3 – 6.000 ден.

 

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 01.02.2018 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Загреб во 21:00ч.  Пристигување во Загреб на 02.02.2018  околу 13ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.