Настани

Robbie Williams

  • Дата:13 - Авг - 2013
  • Локација:Загреб, Хрватска
  • Име:ROBBIE WILLIAMS
  •  КУПИ КАРТА

861461_563332123686319_884821527_o

Robbie Williams ЗАГРЕБ – Во склоп на европската турнеја најголемата британска музичка ѕвезда доаѓа во Загреб.

Конечно после многу години чекање фановите од Македонија ќе можат да го видат на најпопуларниот британец РОБИ ВИЛИЈАМС кој ќе настапши во Загреб на 13 Август на стадионот Максимир.
Редовната продажба на влезници ќе започне на 28 Февруари-четврток во 10 часот а влезниците за Македонија ЕКСКЛУЗИВНО ќе ги има во истиот момент во продавниците на ЈУГОТОН РЕКОРДС ГТЦ (лево), ПОЛА ЈУГОТОН (десно) и онјан на
kupikartizase.com .Претпродажбата на влезниците за членовите на фан клубот ќе започне на 27.Февруари во 10 часот преку службената интернет страница ticket robbiewilliams.com
Во продажба ќе бидат пуштени и посебни ВИП билети за кои ќе бидете благовремено известени за цената на еден ден пред почетокот на продажбата.
ЦЕНИ НА ВЛЕЗНИЦИТЕ

· ЛОЖА 10.200 Денари
· ФАН ПИТ 6,550 Денари
· ТРИБИНА ЗАПАД ДОЛЕ 4,950 Денари
· ТРИБИНА ЗАПАД ГОРЕ + ИСТОК 4,100 Денари
· СТОЕЊЕ 3,600 Денари
· СЕВЕР ДОЛЕ 3,350 Денари
СЕВЕР ГОРЕ 2,400 Денари

ОРГАНИЗИРАН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ СКОПЈЕ ЗАГРЕБ СКОПЈЕ 3.800 ден.

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.