Настани

ROBBIE WILLIAMS

  • Дата:26 - Авг - 2017
  • Локација:Виена, Австрија
  • Име:ROBBIE WILLIAMS
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги преставува

Slikovni rezultat za ROBBIE WILLIAMS TOUR 2017

26 август (сабота) 2017 г., 20:00 ч.

«Виена, Австрија»

Влезниците за овој концерт како и секогаш ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер – 14.250 ден. 

 

 

Аранжманот опфаќа: 

Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)

Влезница за концертот

Ноќевање во хотел во Виена

 

 

 

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

 

 

Програма напатувањето: 

Состанок на групата на 25.08.2017 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Виена во 21:00ч. Пристигување во Виена на 26.08.2017 околу 11ч. Чекирање во хотелот и слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 19.30ч. По завршувањето на концертот,состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот, ноќевање. 27.08.2017 слободно време за индивидуални активности. Во попладневните часови тргнување кон Скопје.