Настани

RIHANNA

  • Дата:10 - Авг - 2016
  • Локација:Виена, Австрија
  • Име:RIHANNA
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство ви ja преставува

10 август (среда) 2016 г., 20:00 ч.
 «Виена, Австрија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз Партер: 14.000 ден.

Аранжман со организиран превоз Фан Пит: 15.500 ден.

Аранжман со сопствен превоз Партер: 5.650 ден.

Аранжман со сопствен превоз Фан Пит: 7.850 ден.

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)
Влезница за концертот од категоријата ПАРТЕР или ФАН ПИТ
Ноќевање во Хотел 3* во Виена

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување
Индивидуални трошоци

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 09.08.2016 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Виена во 21:00ч.  Пристигување во Виена на 10.08.2016 околу 11ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 21.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот. 11.08.2016 слободно време за прошетка во Виена и во попладневните часови тргнување кон Скопје.