Настани

RIHANNA

  • Дата:14 - Авг - 2016
  • Локација:Букурешт, Романија
  • Име:RIHANNA
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство ви ja преставува

14 август (недела) 2016 г., 20:00 ч.
 «Букурешт, Романија»
Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:Аранжман со организиран превоз Партер: 6.000 ден.

 

Аранжманот опфаќа:

  • Автобуски превоз (Скопје-Букурешт-Скопје)
  • Влезница за концертот од категоријата ПАРТЕР 

 

Аранжманот не опфаќа:

  • Патничко осигурување
  • Индивидуални трошоци

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 13.08.2016 во 21:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Букурешт во 22:00ч.  Пристигување во Букурешт на 14.08.2016 околу 9ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.