Настани

RADIOHEAD

 • Дата:16 - Јун - 2017
 • Локација:Монца, Италија
 • Име:RADIOHEAD
 •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство ви ги преставува

16 јуни (петок) 2017 г., 20:00 ч.

«Милано, Италија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Купи Карти За Се, Југотон како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран авионски превоз: 

Партер – 18.550 ден. 

 

Аранжманот опфаќа:

 • Авионски билет на релација Софија-Милано-Софија
 • Аеродромски такси
 • Мала кабинска торба
 • Ноќевање во Милано
 • Влезница за концертот од категоријата ПАРТЕР
 • Организиран превоз од аеродромот во Милано до местото на концертот и назад
 • Организиран превоз до аеродромот во Софија и назад

Аранжманот не опфаќа:

 • Патничко осигурување
 • Индивидуални трошоци

 

Програма на патувањето:

Состанот на групата на паркингот Дрводекор на 15.06.2016 во 22:45 часот. Во 23:00 тргнување кон Софија и пристигнување во Софија на аеродромот околу 04:00 часот. Полетување во 07:15 со авиокомпанијата Wizz Air. Слетување на аеродромот Орио ал Серио во Милано во 08:15 часот. Завршување на царински контроли и тргнување од аеродромот во 09:15 часот и транспорт до центарот на Милано. Слободно време за индивидуални активности. После прошетката тргнување кон хотелот и време за одмор. Во 18:00 тргнување кон местото на настанот и почеток на фестивалот. По завршувањето на фестивалот состанок на групата на договореното место и тргнување кон хотелот и ноќевање. Во утринските часови тргнување кон аеродромот во Милано. Полетување од аеродромот во Милано во 08:55 и пристигнување во Софија во 11:55 часот. Организиран превоз од аеродромот во Софија до Скопје. Пристигнување во Скопје во попладневните часови.