Настани

QUEEN + Adam Lambert

  • Дата:23 - Јун - 2016
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:QUEEN + Adam Lambert
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

SOFIA MUSIC ENTERPRISES и KONCERTI.MK

со задоволство да ви ги преставуваат

1

ЗА ПРВ ПАТ ВО БУГАРИЈА!

23 јуни (четврток) 2016 г., 20:00 ч.

стадион «Георги Аспарухов»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:queen-sema

PL1 – 6.300 ден.
PL2 – 5.650 ден.
PL3 – 5.050 ден.
PL4 – 4.750 ден.
PL5 – 4.400 ден.
PL6 – 4.100 ден.

Аранжман со сопствен превоз:

PL1 – 4.850 ден.
PL2 – 4.200 ден.
PL3 – 3.600 ден.
PL4 – 3.250ден.
PL5 – 2.950 ден.
PL6 – 2.650 ден.

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 23.06.2016 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Софија во 07:00ч.  Пристигување во Софија на 23.06.2016 околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.