Настани

PETER GABRIEL

  • Дата:05 - Окт - 2013
  • Локација:Белград, Србија
  • Име:PETER GABRIEL
  •  КУПИ КАРТА

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН РЕКОРДС ГТЦ (лево)

  ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ ВЛЕЗНИЦА
PARTER PLANTIUM 5.450 ден. 3.500 ден.
PARTER GOLD 4.900 ден. 2.950 ден.
PARTER SILVER 4.350 ден. 2.400 ден.
ТРИБИНА 1 КАТ. 4.900 ден. 2.950 ден.
ТРИБИНА 2 КАТ. 4.550 ден. 2.600 ден.
ТРИБИНА 3 КАТ. 4.330 ден. 2.380 ден.
ТРИБИНА 4 КАТ. 4.000 ден. 2.050 ден.
ВИП ЛОЖА 8.000 ден. 6.050 ден.
АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ   1.950 ден.

 

 

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.