Настани

PEARL JAM

  • Дата:25 - Јун - 2014
  • Локација:Виена, Австрија
  • Име:PEARL JAM
  •  КУПИ КАРТА

Во Јуни и Јули следната година, PEARL JAM тргнува на летна турнеја, која вклучува 7 Европски градови. Почнува на 16 Јуни во Amsterdam, турнејата ќе заврши на 11 Јули во Milton Keynes (UK). Најблислу до нас ќе можеме да ги видиме на 25 Јуни во Виена, Австрија!

ЦЕНА: 10.900 денари

Аранжманот опфаќа:

  • Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)
  • Влезница за концертот од категоријата СЕДЕЊЕ
  • Ноќевање во Хотел во Виена

Аранжманот не опфаќа:

  • Патничко осигурување

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН ГТЦ

РЕЗЕРВАЦИИ: pearljam@koncerti.mk и 078-336-331

 

 

Програма:

Состанок на групата на 24.06.2014 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Виена во 21:00ч.  Пристигување во Виена на 25.06.2014 околу 11ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 21.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот. 26.06.2013 слободно време за прошетка во Виена и во попладневните часови тргнување кон Скопје.