Настани

PAROV STELAR

  • Дата:08 - Апр - 2017
  • Локација:Белград, Србија
  • Име:PAROV STELAR
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги преставува

PAROV STELAR

08 април (сабота) 2017 г., 20:00 ч.

«Белград, Србија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:

Партер – 3.450 ден.

Трибина – 3.700 ден.

Премиум – 4.050 ден.