Настани

OPETH

  • Дата:19 - Сеп - 2015
  • Локација:Пловдив, Бугарија
  • Име:OPETH
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство да ви го преставува

OPETH

19 Септември (сабота) Пловдив, Бугарија
Влезниците за овој концерт како и секогаш ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс ГТЦ, и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман (влезница и организиран превоз):
GOLDEN CIRCLE – 3.300 ден.
REGULAR TICKET – 4.000 ден.

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 19.09.2015 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Пловдив во 07:00ч.  Пристигување во Пловдив на 19.09.2015 околу 14ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.