Настани

Nick Cave & The Bad Seeds

  • Дата:24 - Ное - 2013
  • Локација:Виена, Австрија
  • Име:Nick Cave & The Bad Seeds
  •  КУПИ КАРТА

ВЛЕЗНИЦА (партер) И ПРЕВОЗ (Скопје-Виена-Скопје) 150 евра.

Информации и резервации на: 078336331 и на contact@koncerti.mk