Настани

MUSE

  • Дата:23 - Јул - 2016
  • Локација:Атина, Грција
  • Име:MUSE
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство ви ги преставува

23 јули (сабота) 2016 г., 20:00 ч.
  «Атина, Грција»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите од утре (11.03.2016) во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:
Аранжман Партер – 7.900 ден.
Аранжман ВИП – 11.600 ден. (распродадено)

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 22.07.2016 во 21:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Атина во 22:00ч.  Пристигување во Атина на 23.07.2016 околу 10ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.