Настани

МУГЕР ФУГЕР

  • Дата:25 - Апр - 2014
  • Локација:МКЦ, Скопје
  • Име:МУГЕР ФУГЕР
  •  КУПИ КАРТА

Време е за НЕШТО УБАВО – КОНЦЕРТ на МУГЕР ФУГЕР !!!
Портите на МКЦ повторно ке се отворат за нови возбудливи моменти …
различни звуци, визуелизации и мноооогу гости …

koncertna promocija na 13/1325 Април, петок, МКЦ, почеток 21 часот…

Гости:
– МУХАМЕД ИБРАХИМИ
– ПОДЗЕМЕН ЕФЕКТ
– СИЗ

МУГЕР ФУГЕР СО :

– ГОРАН ТРАЈКОСКИ – ГОТРА
– ЧИСТА ОКОЛИНА
– ВЛАДИМИР ПЕТРОСКИ – КАРТЕР
– МИРКО ПОПОВ
– САШКО КОСТОВ
– ОГНЕН АНАСТАСОВСКИ – ОКАЦ
– ДРАГАН ГИНОВСКИ – ГИНО
– АНДРИЈАНА ЈАНЕВСКА
– ТЕА ШАЛДЕВА
– СОЊА ДИМИТРИОСКА
– ИВИЦА ДИМИТРЕВИЧ
– ДИНО МИЛОСАВЉЕВИЧ
– ЏОЛЕ МАКСИМОВСКИ
– ОГНЕН МАНГАРОВСКИ
– СЕАД ХАЏИЌ – СЕЦКО

Карти во билетарата на МКЦ и ½ ЈУГОТОН предпродажба во ограничен број 200 ден, редовна цена 300 ден