Настани

MILEY CYRUS

  • Дата:10 - Јун - 2014
  • Локација:Виена, Австрија
  • Име:MILEY CYRUS
  •  КУПИ КАРТА

Bengerz Tour е четвртата концертна турнеја на Miley Cyrus. Исто така на нејзината турнеја ќе го промовира нејзиниот четврти студиски албум “Bangerz”. Европската турнеја почнува на 2 Мај во Амстердам. Најблиску до нас ќе можеме да ја видиме на 10 Јуни во Виена, Австрија!

 

ЦЕНА: 11.450 денари

 

Аранжманот опфаќа:

  • Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)
  • Влезница за концертот од категоријата СТОЕЊЕ 
  • Ноќевање во Хотел во Виена

Аранжманот не опфаќа:

  • Патничко осигурување

 

РЕЗЕРВАЦИИ: contact@koncerti.mk

 

Програма:

Состанок на групата на 09.06.2014 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Виена во 21:00ч.  Пристигување во Виена на 10.06.2014 околу 11ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 21.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот. 11.06.2013 слободно време за прошетка во Виена и во попладневните часови тргнување кон Скопје.