Настани

METALLICA ИСТАНБУЛ

  • Дата:13 - Јул - 2014
  • Локација:Истанбул, Турција
  • Име:METALLICA ИСТАНБУЛ
  •  Купи карта

Обично, концертите на Металика содржат  18 песни.  17 од нив ќе бидат песните кои повеќето луѓе гласале за нив, а 18-тата ќе биде сосема нова песна! Гласањето ќе се одвива на официјалната страна на бендот www.metallica.com. Цената на аранжманот за овој концерт во која е вклучено влезница (Партер), превоз (Скопје-Истанбул-Скопје) и ноќевање во хотел со 3* изнесува  9.400 денари.  Плаќањето за овој аранжман може да се изврши на 2 рати. Со плаќањето на првата рата веднаш го добивате оригиналниот билет од концертот и ваучер за уплата од 50%, втората рата се плаќа најдоцна 15 дена  пред патувањето на истото продажно место од каде е купен ваучерот.

ЦЕНА: 9.400 денари

Аранжманот опфаќа:

  • Автобуски превоз (Скопје-Истанбул-Скопје)
  • Влезница за концертот од категоријата ПАРТЕР

Аранжманот не опфаќа:

  • Патничко осигурување
  • Индивидуални трошоци

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН ГТЦ

 

ИНФОРМАЦИИ И РЕЗЕРВАЦИИ: metallica@koncerti.mk

 

Програма:

Состанок на групата на 12.07.2014 во 17:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Истанбул во 18:00ч.  

Пристигување во Истанбул на 13.07.2014 околу  7ч.  Слободно време за индивидуални активности,

почеток на концертот во 17.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место

 и тргнување кон Скопје.