Настани

MEGADETH

  • Дата:07 - Јул - 2016
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:MEGADETH
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство ви ги преставува

sss

7 јули 2016 г. (четврток), 20:00ч.

Сала Универсиада, Софија

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман со организиран превоз:

Партер –  3.950 ден.

Priority Access (само 200 билети) – 4.250 ден. – фановите со овие билети ќе имаат прилика да влезат 15 минути по-рано од останатата публика

ВИП – 4.400 ден.