Настани

MACHINE HEAD

  • Дата:21 - Сеп - 2015
  • Локација:Белград, Србија
  • Име:MACHINE HEAD
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА И KONCERTI.MK

со гордост ви ги преставуваат

На овој концерт, најавен како “An Evening With”, Machine Head ќе свират песни од целиот нивен репертоар и најавено е истиот да трае повеќе од 2,5 часа.
Влезниците и аранжманите за овој рок спектакл ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс и онлјан на ticketplus.mk по следниве цени:

  • Аранжман (влезница и превоз) – 3.400 ден.
  • Само влезница – 1.400 ден.