Настани

BON JOVI

 • Дата:14 - Мај - 2013
 • Локација:Софија, Бугарија
 • Име:BON JOVI
 •  Купи карта

Seated Bronze – 2 800 ден
Seated Silver – 3 190 ден
Standing Regular – 3 400 ден
Seated Gold – 3 800 ден
Seated Platinum – 4 400 ден
Front of Stage – 4 700 ден

Билетите за престојниот концерт можете да ги купите во Југотон Рекордс, Пола Југотон ГТЦ 1 кат и онлајн преку koncerti.mk. Организираниот превоз изнесува 1300 денари.

 

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.

 

Tracklisting


 1. 1

  Nobody MoveSelf-hosted audio player

  Listen
  Loading Player

 2. 2

  Miss KittenSelf-hosted audio player

  Listen
  Loading Player

 3. 3

  Return Of The Spooky DriverSelf-hosted audio player

  Listen
  Loading Player