Настани

JUSTIN BIEBER

  • Дата:09 - Ное - 2016
  • Локација:Загреб, Хрватска
  • Име:JUSTIN BIEBER
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство да ви го преставува

justin-bieber-purpose-world-tour-2016-photo-banner-600x225

09 ноември (среда) 2016 г., 20:00 ч.
«Загреб, Хрватска»
Најголемата поп ѕвезда на денешницата во склоп на неговата турнеја на која го промовира својот актуелен албум “Purpose” потврди дека по прв пат ќе настапи во Хрватска!Концертот на Justin Bieber ќе се одржи на 09. ноември 2016 година во Арена Загреб!Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите вопродажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:Аранжман со организиран превоз: justin_sala

 

Партер – 8.950
Трибина доле А + Ц – 7.550 – распродадено
Трибина доле Б – 8.350 – распродадено
Трибина горе А + Ц – 6.750 – распродадено
Трибина горе Б – 7.550 – распродадено

Аранжман со сопствен превоз:

Партер – 6.100
Трибина доле А + Ц – 4.650 – распродадено
Трибина доле Б – 5.500 – распродадено
Трибина горе А + Ц – 3.850 – распродадено
Трибина горе Б – 4.650 – распродадено

 

Програма на патувањето:
Состанок на групата на 08.11.2016 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Загреб во 21:00ч.  Пристигување во Загреб на 09.11.2016 околу 10ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.