Настани

JAMIROQUAI

  • Дата:30 - Јун - 2013
  • Локација:Белград , Србија
  • Име:JAMIROQUAI
  •  КУПИ КАРТА

Jamiroquai својот концерт ќе го одржи на 30 Јуни во Комбак арената во Белград. Влезници може да се купат по цена од

Партер: 2.400 ден.

Трибина 200 I кат. : 3.050 ден.

Трибина 200 II кат. : 2.950 ден.

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН, ПОЛА ЈУГОТОН И ПРОДАЖНАТА МРЕЖА НА КУПИ КАРТИ ЗА СЕ А  ОДСЕГА И ВО КУПИ КАРТИ ВО SKOPJE CITY MALL.