Настани

IRON MAIDEN

  • Дата:31 - Јул - 2013
  • Локација:Загреб, Хрватска
  • Име:IRON MAIDEN
  •  КУПИ КАРТА

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН РЕКОРДС ГТЦ (лево)

ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ ВЛЕЗНИЦА
ФАН ПИТ НЕМА НЕМА
ПАРТЕР НЕМА НЕМА
ЛОЖА НЕМА НЕМА
СЕДЕЊЕ 1 НЕМА НЕМА
СЕДЕЊЕ 2 НЕМА НЕМА
СЕДЕЊЕ 3 6.200 ден. 2.400 ден.

 

 iron maiden 1 sala

 

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.