Настани

IRON MAIDEN

  • Дата:30 - Јул - 2016
  • Локација:Букурешт, Романија
  • Име:IRON MAIDEN
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство да ви ги преставува

Iron_maiden_logo.svg

30 јули (сабота) 2016 г., 20:00 ч.

Букурешт, Романија

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Diamond Circle – 7.500 ден.

Аранжман Golden Circle – 6.600 ден.

Аранжман Normal Circle – 5.850 ден.

ВАЖНО: Со секој купен аранжман (влезница и превоз) добивате подарок едно пиво TROOPER!

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 29.07.2016 во 21:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Букурешт во 22:00ч.  Пристигување во Букурешт на 30.07.2016 околу 9ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.