Настани

IMAGINE DRAGONS

  • Дата:20 - Јан - 2016
  • Локација:Будимпешта, Унгарија
  • Име:IMAGINE DRAGONS
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK 

со задоволство да ви ги преставува

http://logonoid.com/images/imagine-dragons-logo.png

20 јануари (среда) 2016 г., 20:00 ч.

 «Будимпешта, Унгарија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во сите продажи места на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер: 10.500 денари

Аранжман Фан Пит: 12.000 денари

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Будимпешта-Скопје)
Влезница за концертот од категоријата ПАРТЕР или ФАН ПИТ
Ноќевање во Хотел 3* во Будимпешта

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување
Индивидуални трошоци

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 19.01.2016 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Будимпешта во 21:00ч.  Пристигување во Будимпешта а 20.01.2015 околу 10ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 21.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот. 21.01.2015 слободно време за прошетка во Будимпешта и во попладневните часови тргнување кон Скопје.