Настани

GUNS N’ ROSES

  • Дата:10 - Јул - 2017
  • Локација:Виена, Австрија
  • Име:GUNS N' ROSES
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги претставува

10 јули (понеделник) 2017 г., 20:00 ч.

  «Виена, Австрија»

За сите фанови на GUNS N’ ROSES од Македонија овозможивме влезниции организиран превоз за овој концерт и истите ќе можете да ги најдете вопродажната мрежа на Тикет Плус по следниве цени:

Трибина 2 – 7.750 ден

Трибина 3 – 6.600 ден

 

Аранжман Трибина 1 – 17.950 ден.

Аранжман Трибина 2 – 15.450 ден.

Аранжман Трибина 3 – 14.500 ден.

 

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)

Влезница за концертот

Ноќевање во хотелво Виена

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

 

Аранжманот можете да го платите на 2 рати. При купување нааранжманот треба да се плати плати минимум 50% од сумата, а останатиот дел сеплаќа најдоцна 10 дена пред концертот. Во случај до концертот да има помалку од10 дена потребно е да се плати целата сума.