Настани

GREEN DAY

  • Дата:27 - Мај - 2013
  • Локација:Белград , Србија
  • Име:BELGRAD CALLING 2013
  •  КУПИ КАРТА

Со огромно задоволство Ве известуваме дека ХЛАДНО ПИВО ќе настапат на 27-ми Мај на Калемегдан парк во Белград, на BELGRAD CALLING 2013, заедно со американскиот супер бендGREEN DAY!!!

По повод големиот спектакл имаше што да каже и Миле Кекинфронтменот на ХЛАДНО ПИВО:
“Луѓе што да се каже … големо, големо, големо е задоволството да се дели бината со еден од најголемите светски  бендови. Ве повикувам сите да дојдете заедно да се веселиме на 27-ми Мај, на Калемегдан парк ”

Влезниците за најголемиот рок концерт на Балканот за наредното лето се пуштени во продажба и истите можете да ги најдете во музичката продавница ” ½ Југотон”, во ГТЦ 1кат тел. 02/3213-264 и online преку koncerti.mk по цена од:

PARTER 2 – 1.500.00 денари

PARTER 1 – 1.850.00 денари

FAN PIT – 2.100.00 денари

ВАЖНО : НАСТАПОТ НА ГРУПАТА ХЛАДНО ПИВО ЌЕ ТРАЕ 90 мин, А НА GREEN DAY 120 мин.

Организираниот превоз изнесува 1950 денари.

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.