Настани

FOO FIGHTERS

  • Дата:26 - Јун - 2017
  • Локација:Будимпешта, Унгарија
  • Име:FOO FIGHTERS
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги преставува

26 јуни (понеделник) 2017 г., 20:00 ч.

«Будимпешта, Унгарија»

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Трибина – 9.600 ден.

 

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Будимпешта-Скопје)

Влезница за концертот (трибина)

Ноќевање во Будимпешта

 

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

 

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 25.06.2017 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Будимпешта во 21:00ч.  Пристигување во Будимпешта на 26.06.2017 околу 11ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 19.30ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот, ноќевање. 27.06.2017 слободно време за индивидуални активности и во попладневните часови тргнување кон Скопје.