Настани

EUROPE

  • Дата:16 - Мај - 2017
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:EUROPE
  •  КУПИ КАРТА

Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги преставува

                                                                                            

16 мај (вторник) 2017 г., 20:00 ч.

«Атина, Грција»

                                                                                                                 

Култните EUROPE ја вклучија Бугарија во својата „The Final Countdown“ турнеја и за прв пат ќе настапуваат во “Арена Армеец”

Europe се враќаат во Бугарија. Пет години после нивната последна посета на Софија, рок ледендите се враќаат. Поводот за посетата е нивниот 30 годишен јубилеј, кој го одбележуваат со својата „The Final Countdown“ турнеја.

 

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер (влезница и автобуски превоз) – 3.700 ден. 

Партер – 2.500 ден.