Настани

ENRIQUE IGLESIAS

  • Дата:14 - Мај - 2016
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:ENRIQUE IGLESIAS
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

KONCERTI.MK

со задоволство да ви го преставува

logo-ei

14 мај (сабота) 2016 г., 20:00 ч.
  «Софија, Бугарија»

Поради огромниот интерес од фановите, коишто не успеаа да купат билети за концертот во декември, организаторот договори ексклузивна 2-ра дата за шоуто на Енрике Иглесиас во Бугарија.

Датата на второто, ексклузивно шоу е 14 мај 2016 – Софија – Арена АРМЕЕЦ.

Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус, Југотон Рекордс како и онлајн на ticketplus.mk по следниве цени:

АРАНЖМАН со сопствен превоз:                         enrique_sala

PL1 – 5.950
PL2 – 5.000
PL3 – 4.700
PL4 – 4.400
PL4 – 4.400 (стоење)
PL5 – распродадено
PL6 – 3.750
PL7 – 3.450

Аранжман со организиран превоз:
PL1 – 6.900
PL2 – 5.950
PL3 – 5.600
PL4 – 5.300
PL4 – 5.300 (стоење)
PL5 – распродадено
PL6 – 4.650
PL7 – 4.350