Настани

DREAM THEATER

  • Дата:03 - Фев - 2014
  • Локација:Загреб, Хрватска
  • Име:DREAM THEATER
  •  Купи карта

ВЛЕЗНИЦИТЕ КАКО И СЕКОГАШ ЌЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ВО ЈУГОТОН РЕКОРДС И ПОЛА ЈУГОТОН ГТЦ.

ВЛЕЗНИЦА И ПРЕВОЗ ВЛЕЗНИЦА
СТОЕЊЕ 5.950 ден. 2.350 ден.
СЕДЕЊЕ 5.950 ден. 2.350 ден.
САМО ПРЕВОЗ 3.800 ден.

 

АРАНЖМАНОТ ОПФАЌА: превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата

АРАНЖМАНОТ НЕ ОПФАЌА: патничко осигурување

 

ВАЖНО: Програмате е работена врз база од минимум 35 патници. Организаторот на патувањето го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимум потребен за реализација или право на промена на цената доколку дојде до ангажирање на помало возило (од типот мини-бус), Што подразбира корекција на цената и тоа:

Доколку се ангажира мини-бус за 18 патници цената е +20 %

Доколку се ангажира комбе за 8 патници цената е +25 %

Доколку се ангажира возило за до 5 патници цената е +30 %

Само за минимум од 15 патници патувањето подразбира услуги за водич.

 

Организаторот на патувањето не е овластен да ги проценува исправноста на патните исправи.