Настани

DREAM THEATER

  • Дата:29 - Јул - 2014
  • Локација:Софија, Бугарија
  • Име:DREAM THEATER
  •  Купи карта

Почитувани дами и господа,

SOFIA MUSIC ENTERPRISES И КОНЦЕРТИ.МК

имаат исклучително задоволство да ви ги престават

m

ВО ЖИВО ВО СОФИЈА!

a

29 Јули (вторник) 2014 г., 20:00 ч.

 Сала «Фестивална»

После концертите во Северна и Јужна Америка

DREAM THEATER ќе дојдат и во Европа!

DREAM THEATER се една од најзначајните рок ​​групи во светот! Бендот во состав со Џон Петручи (гитара ) , Џон Миунг (бас гитара ) , Џејмс Лабри (вокал) , Џордан Рудес ( клавир ) и Мајк Манджини ( тапани ) . DREAM THEATER ветуваат дека ќе им обезбедат на своите фановите еден од нај запаметените настапи во живо. Во тоа ќе се убедиме и на концертот во Софија во салата ” Фестивална “. Турнејата им започна во почетокот на оваа година и на оваа турнеја ќе го промовираат последниот албум.

ВЛЕЗНИЦИ И ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

Аранжманите за концертот на DREAM THEATER ќе бидат

по исклучително достапни цени

Стоење 3.700 , Седење 4.000  и Фан пит 4.300 денари

продажбата на аранжманите ќе почне на:

15 Март (сабота) 2014 г. од 12:00 ч.

Сите билети купени во првата недела

од 14 до 21 март

ќе бидат на промоција со 10 % попуст!

Цени на аранжманите со попуст:

Стоење 3.500 , Седење 3.800  и Фан пит 4.100 денари

*попустот важи само на влезниците не и на превозот!

Влезниците како и секогаш ќе можете да ги купите во:

·Југотон ГТЦ 1-ви кат

 

МАКЕДОНСКИТЕ ФАНОВИ КОИ ПРИСУСТВУВАА НА КОНЦЕРТОТ НА DREAM THEATER ВО ЗАГРЕБ СО Jordan Rudess